Szeretettel köszöntünk Egészség Online Programunkban!

Csatlakozz Te is azok táborához, akik saját és családjuk egészségét minden kincsnél többre tartják!

Szeretettel köszöntünk a saját és családjuk egészségét minden kincsnél többre tartók táborában!

Honlapunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy mindenkinek segítségére lehessen az egészség és a jó életminőség megőrzésében. A tudományos kutatásoknak és a 21. századi technológia vívmányainak hála, a vitaminok, a modern gyógyszerek és gyógyhatású készítmények sokat segíthetnek ebben.

Ma már természetes, hogy csaknem minden háztartás rendelkezik házi patikával, otthoni gyógyszerkészlettel. Az emberek többsége azonban se nem orvos, se nem gyógyszerész vagy gyógyszerkutató szakember, így a gyógyszerek hatásáról sem rendelkezik speciális szakismeretekkel. Ennek tükrében érthető, hogy a társadalom túlnyomó többsége esetleg nincs tisztában azzal, hogy az orvosságok nemcsak a betegségek gyógyításában lehetnek segítségünkre, hanem helytelen tárolásuk, szedésük vagy alkalmazásuk súlyos veszélyeket is magában rejthet.

A világon sajnos nap mint nap számos olyan eset történik, amely arra figyelmeztet, hogy a házi gyógyszerek helytelen kezelése, az előírások nem ismerete vagy figyelmen kívül hagyása akár súlyos tragédiákhoz is vezethet.

Egy kis figyelmességgel és felkészültséggel azonban mindez könnyen megelőzhető. Az Euromedic Pharma – mint a hazai gyógyszerellátás egyik kulcsszereplője – hivatásának tekinti, hogy a kórházi gyógyszerbiztonság fenntartásán túl a gyógyszeralkalmazás otthoni biztonságának és kultúrájának fejlesztésében is segítségére legyen mindazoknak, akiknek fontos családjuk egészsége.

Így Neked is, kedves Olvasó!